Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Sprchové kouty s černými profily

září 2021
Sprchové dveře s černými profilyPři plánování rekonstrukce nebo modernizace koupelny sledujte nejnovější trendy. Vzhledem k tomu, že se koupelnová výzdoba mění jen zřídka, vyberte si design, který je nadčasový a bude i po letech vypadat stále stylově. Skvělou volbou je sprchový kout s černými profily. Vypadá velmi působivě a zároveň velmi elegantně.

Tento sprchový kout bude nejlépe vypadat v koupelně, která je vyzdobena v moderním, průmyslovém nebo loftovém stylu.

obsah
  1. Sprchové dveře s černými profily
  2. Sprchový kout s černými profily ideální pro podkrovní koupelny
  3. Jaký sprchový kout si můžete vybrat?
  4. Sprchový kout s černými profily je praktický

Sprchové dveře s černými profily

Klasický sprchový kout má stříbrné (chromové nebo aluchromové) profily a čiré sklo. Trendem jsou sprchové zástěny s černými profily, panty a madly. Černá barva koupelně dodává eleganci a exkluzivitu. Bez ohledu na to, zda plánujete vestavěný sprchový kout nebo volně stojící sprchovou zástěnu, černé sprchové dveře upoutají pozornost hned ze začátku. Díky skleněným výplním v kombinaci s nadčasovými černými profily bude koupelna nadčasová a exkluzivní.

Sprchový kout s černými profily ideální pro podkrovní koupelny

Černé úchyty, lampy nebo rámy zrcadel byly vždy skvělou součástí koupelnové výzdoby, zvláště když je koupelna v průmyslovém nebo podkrovním stylu. Hodí se skvěle k sytě šedým odstínům, které jsou základem pro tyto typy stylů. Výrobci koupelnového příslušenství naznačují, že sprchový kout by měl být v elegantní černé matné barvě. Jedná se o jeden z nejnovějších trendů, které vám umožní ještě více zdůraznit krásu interiéru.

Moderní koupelna zařízená v loftových bytech připomíná výrobní závody nebo halu továrny. Design kombinuje syrovost betonu, funkčnost a jednoduchost. Jako tomu bylo dříve, základní barvou je šedá. Kromě toho musí mít podkrovní koupelna černé doplňky, které jí dodají charakter. Sprchová zástěna s černým rámem by proto měla mít jednoduchý design. Správné osvětlení také dodá celému prostoru šmrnc.
Sprchové kouty s černými profily

Jaký sprchový kout si můžete vybrat?

Moderní sprchové kouty přicházejí v různých stylech. Pokud hledáte něco, co bude vyhovovat nejnovějším trendům, měli byste se nejprve podívat na Walk-in. Jsou pohodlné a snadno se čistí. Nemají žádné dveře a ani sprchová vanička zde není, pouze je zde skleněná sprchová zástěna s černým profilem, který odděluje oblast ke koupání od zbytku koupelny. Toto řešení bude fungovat v malé i velké koupelně.

Vzhledem k tomu, že za renovací koupelny stojí hodně práce a provádí se zřídkakdy, měli byste se při výběru sprchového koutu zaměřit na renomované výrobce. To zaručí, že sprchový kout bude vypadat dobře po dlouhá léta. Jedním z takových výrobců, který stojí za zvážení, je SanSwiss. Aby společnost splnila očekávání svých zákazníků, nabízí sprchové kouty v několika řadách. Podívejte se na sprchové zástěny EASY, CADURA a TOP-LINE S. Kromě aluchromového provedení jsou sprchové kouty k dispozici i v matné černé barvě - BLACK LINE.

Sprchový kout s černými profily je praktický

Při výběru koupelnového vybavení se musíme zaměřit nejen na jeho vzhled, ale také na to, zda se bude pohodlně používat. Velikost sprchového koutu by měla umožňovat prostor k pohybu po koupelně. To je důležité pro menší interiéry, o kterých si můžete přečíst v článku „Malá koupelna v panelovém domě – osvědčené tipy“.

Moderní sprchový kout má často další ochranný prvek, který zabraňuje tvorbě skvrn a usazenin. Sprchové zástěny SanSwiss jsou opatřeny antiplakovou úpravou Aquaperle. Vše, co musíte udělat, je pouze utřít stěny sprchového koutu, aby sklo vypadalo ideálně čisté a elegantní, což znamená, že čištění nezabere tolik času.

Bude tento typ sprchového koutu fungovat i v jiných koupelnách?

Sprchový kout v černé matné barvě není určen pouze pro průmyslové nebo podkrovní koupelny. Takové styly to určitě doplňuje, ale to neznamená, že černé profily nemohou fungovat v jiných koupelnách.

Černá barva je elegantní a exkluzivní, tudíž může dobře fungovat i ve stylu glamour. Kromě toho  bude vypadat skvěle se silnějšími barvami používanými v koupelnách v moderním stylu. Sprchový kout s černými profily bude vypadat zajímavě v koupelně, v níž dominuje bílá barva. Skvěle může vypadat sprchový kout v černé matné barvě v kombinaci s červenou barvou. Nebojte se tedy vyzkoušet nové produkty a zvolit originální a někdy netradiční řešení.
Prohlédněte si všechny blogy