Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Bílá koupelna – je to o doplňcích

leden 2021
BÍLÁ KOUPELNABílé koupelny zase nabírají na oblibě. Ačkoli to zní opravdu jednoduše, nemusí to být vůbec nudné. Bílá, klasická koupelna má svůj nepopiratelný šarm a estetiku, obzvláště dotváří-li atmosféru pečlivě vybrané doplňky.

BÍLÁ PRO MINIMALISTY

Bílá je velmi univerzální barva, symbol pořádku a lehkosti. Opticky zvětšuje místnost – například ve formě lesklých obkladů na zeď, které příjemně rozptylují světlo.
Bílá koupelna – je to o doplňcích

NE BARVA, ALE TEXTURA

V jednobarevné koupelně si můžete namísto barev vyhrát s texturou a tvary obkladů. Vybírat můžete třeba z hexagonálních dlaždic, jako zde, mozaiky, strukturovaného povrchu, 3D povrchu nebo bílého mramoru. Bílá koupelna na sebe může vzít velmi originální podobu, zejména rozhodnete-li se pro tzv. "total white look"  - bílou "od hlavy k patě" spolu s nějakými zajímavými bílými prvky – originální umyvadlo, obklady, sprchový kout v bílé nebo jiné zajímavé variantě provedení.

PESTRÉ DOPLŇKY

V bílé koupelně je proměna interiéru záležitostí několika minut – to vše díky doplňkům, které můžete snadno měnit dle potřeb a nálady. Je také dost možné, že žádné renovace nebudou potřeba. Velkou roli bude v bílé koupelně hrát také osvětlení – modré světlo dodá syrovost a teplé tóny útulnost.
Prohlédněte si všechny blogy