Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Koupelnové trendy 2020

duben 2020
Přestože se renovace bytu či domu provádí jednou za čas, stojí za to vědět, co je v módě a co právě vychází z módy. Jak vypadají trendy v koupelnách pro rok 2020? Existuje několik směrů.

obsah
  1. Koupelnové trendy 2020: zlatá
  2. Koupelnové trendy 2020: bílá
  3. Koupelnové trendy 2020: černá

Koupelnové trendy 2020: zlatá

Po mnoha letech syrových linií a chladných odstínů se vrací oblíbenost teplého odstínu zlaté barvy. Ten lze zavést do koupelny několika způsoby. Nejjednodušší a nejsnadnější způsob, jak to změnit, je přidat prvky výzdoby, jako jsou věšáky, zrcadlové rámy a lampy. Pro ty, kteří se rozhodnou pro zlato, máme také jiná řešení: zlaté kohoutky nebo nejnovější kolekce sprchových koutů SanSwiss GOLD LINE se zlatými detaily.

Koupelnové trendy 2020: bílá

Druhým silným trendem v roce 2020 je dobře známá bílá z předchozích let. Pro některé je to sterilní a nudné, pro jiné zase luxusní, umožňuje to hrát si s tvarem a jakýmkoli příslušenstvím. V letošním roce bude řada sprchových koutů SanSwiss představovat kolekci WHITE LINE s bílými detaily. Doporučujeme ji pro koupelny v bílé barvě i jako prvek barevných interiérů.

Koupelnové trendy 2020: černá

Minimalistická nebo plná kouzla? Koupelny v černé barvě mají mnoho možností, stačí si zapamatovat jednu věc: černá barva opticky zmenšuje místnost. Pokud vám povrch neumožňuje zvolit černé stěny, doporučujeme černé doplňky, zejména kolekci sprchových zástěn SanSwiss BLACK LINE.

Koupelnové trendy 2020: přírodní styl

Poslední silný trend letošního roku se týká trendu koupelen ve stylu hygge a v japonském stylu. Nejdůležitější jsou přírodní materiály, jako je kámen a dřevo, ale také přítomnost rostlin. Z tohoto důvodu je vhodný pouze do místností, kde je zajištěno denní světlo a dostatečná cirkulace vzduchu.
Prohlédněte si všechny blogy