Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Koupelna s vanou a sprchou

Únor 2020
Umístit do koupelny vanu i sprchový kout je preferované řešení. Každý si může dopřát to, co se mu nejvíc líbí, a není nutno dělat žádné kompromisy. Toto řešení však vyžaduje prostor, jinak koupelna nebude funkční ani esteticky příjemná. Malé koupelny vyžadují lepší plánování. Velmi dobré řešení představuje rohový sprchový kout – doporučujeme přečíst si náš článek „Malá koupelna – sprcha nebo vana“. Vždy však není možno vanu zcela vynechat. Z jakých řešení si můžete vybrat?
Koupelna s vanou a sprchou

Koupelna s vanou a sprchou: vanové zástěny

Vanové zástěny představují oblíbené a praktické řešení pro malé koupelny. V sortimentu SanSwiss najdete jedno, dvou a třídílné zástěny, stejně jako modely, které umožňují vestavění kompletní vany. Většina zástěn SanSwiss je nabízena v několika variantách skel a profilů, proto je možno je snadno přizpůsobit potřebám zákazníků.

Koupelna s vanou a sprchou: sprchový kout u vany

Pokud však chcete mít v koupelně obě varianty – sprchový kout i vanu-  a nemáte moc místa, doporučujeme nainstalovat sprchový kout u vany, s tak zvanou zkrácenou boční stěnou. Mnohé sprchové kouty v sortimentu SanSwiss je možno takto upravit – podívejte se na sprchové zástěny CADURA, FUN, PUR, SWING-LINE, SWING-LINE F, TOP-LINE a TOP-LINE S. Je možné vyrobit všechny typy nestandardních řešení – zkosení a výřezy ve skle, díky nimž lze vyřešit i ta nejvíce nepřístupná a zdánlivě náročná místa v koupelně. Dává Vám to rovněž možnost zkrátit jednu stěnu tak, aby bylo možno celý sprchový kout umístit na okraj vany, aby vana a sprchový kout mohly stát těsně vedle sebe.
Prohlédněte si všechny blogy