Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Sprchový kout s posuvnými dveřmi

listopad 2019
Nejlepší řešení pro Vaši koupelnu je to, které odpovídá Vašim požadavkům a nejlépe se přizpůsobí prostoru, který máte k dispozici. Samostatný sprchový kout je investicí na mnoho let.
Proto se vyplatí vynaložit trošku času a rozmyslet si, co je pro Vás u sprchové zástěny důležité. Model s posuvnými dveřmi je dobrým řešením z mnoha důvodů.

Proč má sprchový kout s posuvnými dveřmi smysl?

Největší výhodou sprchové zástěny s posuvnými dveřmi je úspora místa. V článku „Koupelna v podkroví“ jsme o tom již psali. Obzvláště v malé koupelně jsou sprchové zástěny s posuvnými dveřmi nejrozumnějším řešením, jelikož otevřené dveře nezaberou žádný další prostor. Volné místo tak můžete využít pro skříň nebo police na kosmetiku/ručníky uložené na dosah ze sprchy. Další důležitou předností tohoto druhu sprchového koutu je, že se snadno čistí a z otevřených dveří nekape na podlahu voda. Navíc stále více lidí místo studené kamenné dlažby upřednostňuje teplou podlahu z exotického dřeva. I impregnovanému dřevu voda, která nevyhnutelně z otevřených dveří sprchy steče, škodí.

Pokud je sprchová zástěna/sprchový kout a WC ve stejné místnosti, je vhodné zvolit sprchový kout z matného nebo dekorovaného skla, aby poskytoval dostatek soukromí. SanSwiss nabízí pro sprchové kouty široké spektrum různých skel, dekorovaných skel se sítotiskem, s efektním chromovým nebo fóliovým dekoračním potiskem, který Vám bude přinášet radost dlouhá léta. Můžete si vybrat i sklo se zrcadlovou úpravou!

Největší výhodou sprchové zástěny s posuvnými dveřmi je snadné čištění.

Každý sprchový kout je pěkný na pohled, pokud je čistý a bez skvrn od mýdla, vápenných usazenin nebo plísně. Proto je nezbytně nutné pravidelné čištění. Veškerá skla SanSwiss jsou bezpečnostní a jsou dodávána s povrchovou úpravou AQUAPERLE (alternativně s polymerovým nástřikem), díky čemuž voda odtéká ve formě kapek a nikoliv plošně a tím se  omezí vznik skvrn. Povrchová úprava AQUAPERLE usnadňuje každodenní péči a čištění sprchové zástěny. Při správné péči zůstává sklo průhledné po mnoho let a přispívá tak k dlouhodobé spokojenosti zákazníka.
Prohlédněte si všechny blogy