Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Sprchová zástěna s černými profily

říjen 2020
Černé profily sprchových zástěn jsou nejnovějším trendem v designu koupelen, kde dosud převládaly jasné barvy: bílá, béžová nebo leskle kovová. Leccos však naznačuje, že se černá v našich koupelnách bude držet delší dobu. Černý sprchový kout dokonale ladí s mnoha módními styly, např. loftový neboli podkrovní, newyorský nebo art deco - a dodává interiéru nádech sofistikované elegance.

Sprchový kout s černými profily nabízí způsob, jak vytvořit sprchovací prostor s elegantní, minimalistickou a nadčasovou atmosférou. Trend směřování k černé v koupelně je nyní velmi silný, ale i kdyby to za několik sezón přešlo, tato barva je sama o sobě dostatečně univerzální, aby ustála budoucí trendy.

Sprchová zástěna – černé profily. Jaký zvolit interiér?

Černé sprchové kouty jsou hitem posledních sezón a pro jejich koupi se rozhoduje stále více zákazníků. Kromě černých profilů může taková barevná varianta znamenat, že jsou černá také madla nebo dekorativní prvky na skle (oblíbené jsou například černé ,,muntiny“ – typ mřížky na sprchovém koutě). SanSwiss nabízí širokou škálu černých kabin v řadě BLACK LINE, která je k dispozici v tolika modelech, že je lze přizpůsobit jakémukoli interiéru!

Sprchový kout s černými profily pasuje k různým stylům interiéru. Jeho koupi tedy stojí za to zvážit, a to zejména pokud plánujete mít koupelnu v jednom z následujících stylů:
  1. loftový neboli podkrovní
  2. newyorský
  3. art deco styl
Sprchový kout s černými profily je také skvělým řešením pro každého, kdo by chtěl do svého interiéru vnést tuto elegantní barvu, ale obává se, že příliš černé bude koupelnu opticky zmenší. Sprchové kouty s černými profily v tomto ohledu nepředstavují takové riziko a zároveň koupelně dodají designový nádech.
Sprchová zástěna s černými profily

Černé profily - walk-in nebo sprchová vanička?

Černá koupelna na druhou stranu vyžaduje promyšlená rozhodnutí. Jedním z těch nejdůležitějších je vybrat si správný sprchový kout. Rozhodneme-li se pro sprchový kout s černým povrchem, na výběr máme několik možností. Vyberete si tradiční uzavíratelný sprchový kout nebo velmi módní, minimalistický walk-in bez dveří a klasické sprchové vaničky s černými profily? To druhé si volí hlavně obdivovatelé minimalismu a také příznivci bezvadného pořádku. Sprchové zástěny walk-in se skládají pouze ze skleněných tabulí s černými profily - nejsou zde žádné další pohyblivé prvky. To vám umožní udržovat kabinu v čistotě bez jakýchkoli problémů. Černý sprchový kout bez sprchové vaničky opticky zvětší koupelnu, takže je vhodný i do malých místností.
Bez ohledu na to, pro jaký typ zástěny se rozhodneme, velmi důležitý je způsob vstupu. Může to být sprchový kout s rohovým vstupem nebo  vstupem na jedné straně - vše vlastně závisí na prostorových možnostech koupelny. Je třeba si uvědomit, že koupelna by měla být funkční a používání sprchy by mělo být pohodlné. Dveře do sprchového koutu mohou být skládací, posuvné nebo křídlové. SanSwiss nabízí také atypické varianty přizpůsobené vašemu prostoru - ideální sprchový kout s černými profily lze vytvořit v našem konfigurátoru, kde můžete určit tvar a rozměry sprchového koutu, typ vstupu i rám.
Prohlédněte si všechny blogy