Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Koupelna v pastelových barvách: naše nápady

prosinec 2019
Jemné, světlé barvy jsou vhodné nejen do ložnice. Pokud chcete, můžete je použít v celém domě. Koupelna v pastelových barvách bude vypadat skvěle. Zde je pár našich nápadů!

Nezapomeňte, že pastelové barvy nejsou jen růžová a modrá. Každá barva může mít pastelový odstín. V poslední době je velmi módní pastelový mramor – pokud najdete mramor v béžovém nebo jemně růžovém odstínu a obložíte s ním jednu stěnu, můžete snadno dosáhnout požadovaného efektu. Náš návrh: voděodolná mramorová tapeta bude stejně působivá, ale instalace bude snazší a levnější!

Koupelna v pastelových barvách a další barvy

Už vás z přemíry cukrkandlových barev bolí hlava? Pastelové barvy (např. odstíny azurově zelené nebo šedomodré barvy) vypadají skvěle s nábytkem v tmavě šedé nebo dokonce v klavírové černi. Doporučujeme sprchové kouty z kolekce Top-Line S Black od společnosti SanSwiss. Jejich jednoduché linie v černé barvě budou dokonale kontrastovat s jemnými pastelovými tóny.

Jeden z nejvýraznějších trendů v interiérovém designu v posledních letech je hygge. Koupelna ve stylu hygge je rovněž variantou koupelny v pastelových barvách. Hledejte inspiraci, díky níž si vytvoříte jedinečnou koupelnu na míru.  
Koupelna v pastelových barvách: naše nápady

Retro koupelna v pastelových barvách

V koupelně v pastelových barvách je silný akcent kladen na retro nábytek. Nedoporučujeme Vám použít v koupelně skutečné starožitnosti – vlhkost a změny teploty je mohou poškodit. Místo toho Vám doporučujeme koupit si křeslo nebo skříňku v retro stylu, například ve stylu z 50. let. Pastelové barvy a dřevo se skvěle doplňují!

Koupelna ve stylu filmových hvězd v pastelových barvách

Mramor, zmíněný na začátku, je rovněž prvkem koupelny ve stylu filmových hvězd. Koupelna ve stylu filmových hvězd v pastelových barvách představuje elegantní, ženskou kombinaci, která dozajista potěší Vaše oči. Dobře zde fungují i doplňky ve zlaté a růžově zlaté barvě. Pokud v této barvě nechcete mít armatury, doporučujeme použít jiné doplňky – šperkovnici, dekorativní vázu nebo nefritový masážní váleček na obličej s rukojetí ve zlaté barvě.
Prohlédněte si všechny blogy