Cookies
Potvrdit moje volby
Povolit vše

Zamítnout vše

Koupelna v lázeňském stylu

listopad 2019
Jedna z největších radostí je relaxace v prostředí domova. Koupelna proměněná v domácí lázně je skvělým řešením pro každého, kdo má rád pečující rituály. Jak si takové místo doma vytvořit?

Sprcha v lázni

Ačkoli pro mnoho lidí je lázeň synonymem pro vanu plnou vody a pěny, LÁZNĚ (anglicky SPA) je zkratkou vytvořenou ze slov sanus per aquam čili vodou ke zdraví. Dlouhé koupele v horké vodě nesvědčí Vaší pokožce. Navíc nevhodně aplikované esenciální oleje mohou vést k podráždění. Proto navrhujeme elegantní sprchový kout SanSwiss - pokud je to možné velký, s hlavovou sprchovou růžicí s dešťovým efektem a hydromasáží, který se stane centrem koupelny.

Můžete si dopřát relaxační horkou sprchu nebo osvěžující chladnou. Pod sprchou si snadno můžete aplikovat na tělo peeling a potom jej opláchnout a ošetřit si vlasy vyživujícím olejem.

Osvětlení v koupelně v lázeňském stylu

Ačkoli původně jste si možná chtěli koupit svíčky a umístit je do rohů, nedoporučujeme Vám to. Svíčky vypadají nádherně, ale nejsou bezpečné a jejich údržba není jednoduchá. Pokud jste zkoušeli odstranit vosk z podlahy, obzvláště dřevěné, víte, co máme na mysli. Lepším řešením jsou pásky LED, které mohou zdůraznit architektonické detaily místnosti. Můžete použít také malé lucerničky se svíčkami LED.

Kosmetika v lázni

Mnoho značek nabízí speciální koupelovou a sprchovou kosmetiku, esenciální masážní oleje nebo tělová mléka. Ačkoli je lázeňská atmosféra často spojována s orientálními vůněmi pačuli nebo ylang-ylang, můžete sáhnout i po spíše osvěžujících vůních citrónové trávy, eukalyptu nebo verbeny. Velké balení kupujte pouze v případě, že jste si jistí, že právě tato vůně je pro Vás ta pravá. Vždyť čas strávený v koupelně má pro Vás být radostí!
Prohlédněte si všechny blogy